12 Eylül 2010 Pazar

Twitter Tadında Blog Mesajları...



* Biraz önce referandum sonuçları açıklandı.Ne olur ne biter üzerine çok konuşulur, ama unutulmasın ki bu seçimin gerçek galibi BDP'dir.

* Bir işadamından duyduğum önerme gerçekten doğru sanırım: Türk Halkı'nın genlerinde hayır demek yok!

* Ben televizyon programcısı olsam, referendum sürecinde kesilikle Erkan Yolaç'ı ekrana çıkarırdım. Düşünesenize, 2 saat boyunca vur dibine evet-hayır geyiğinin. Bir de Gandhi Kemal'i yarıştırsa ne güleriz yahu(Oy vermeyi beceremeyen genel başkan olur mu!)

* EVet sonucu çıktı diye Türk Milleti'ni gerzikalılık ve cahillikle suçlayan lümpen arkadaşlarım! sizin bu ikircikli (bu lafı da RTE'den kaptım) tavrınızdır hattızatında Akp'yi tepemize çıkaran.Kendizi oturduğunuz yerden , farklı bir yere koymaya çalışacağınıza biraz katılımcı olsanız belki bir şeyler değişecek. Miyagi'nin Dainel'e söylediği gibi: sen savun, sayı gelir...

* Bir de, seçim sonuçları sebebiyle, Aziz Nesin'in malum lafına atıfta bulunanlar var. o, bu önermesini uzun bir listeyle desteklemişti. Bakın bakalım; ailenizin o lafın edildiği yıllardaki tercihleri ilgili listede var mı? Mesela 12 Eylül anayasına evet diyen, Turgut Özal gibi birisine oy verenlerin evlatlarının sağda solda Aziz Nesin'den bahsetmesi ne kadar komik.

* Bu akşam, Dünya Basketbol Şampiyonasında, USA ile final oynayacağız. Sonuç ne olursa olsun, böyle sempatik bir takıma sahip olduğum için gurur duyuyorum. Her ne kadar eleştirilseler de basketbolu yönetenlerle futbolu yönetenler bir yer değiştirse ya?

* 90 lı yılllarda basketbolumuza damgasını vuran adamdır Larry Richard. Aşağıda Facebook profiline, bu akşamki maç için, yazdığı iletiyi yapıştırıyorum. Ne güzel adamsın sen Larry! Bu ülkeye yabancı sporcu gelecekse, böylesi gelsin.

Just wanted to say congrats to the Turkish National Team for making the finals after a great match against Serbia. Turkish basketball has come a long way. I am so proud and happy. Well tomorrow its against USA. Hmmm, I know i'm gonna get a lot of heat from my friends here in the states, but I hope the Turkish team wins...

* Referandum bitti, Dünya Basket Şampiyonası bitiyor...gündem Fenerbahçe'nin rezil haline kayacak gibi..."Yetmez ama, Aykut!" diyoruz ama, bu yönetim de artık gitsin istiyoruz be anacım...

6 yorum:

  1. Hayır sonucu çıktı diye Türk Milleti'ni gerzikalılık ve cahillikle suçlayan lümpen arkadaşlarım!

    kisminda Evet yazacaktin elin kaymis :)

    YanıtlaSil
  2. bdp konusunda yanılıyorsun
    d.bakır belediye seçiminde akp 23%, kalanlar%2 aldı...katılım simdi yuzde 34...bir miktar iyilesme var; hakkari haric bdp basarılı değil...

    tml

    YanıtlaSil
  3. Bugün düşündüm Erkan Yolaç'ı ben de tesadüf, kimsenin aklına gelmedi hayret diye.Özellikle de o klasik "Evet dediniz kaybettiniz" cümlesini kullanmak aklına gelmedi kimsenin:)
    Facebookta günlerdir maruz kaldığımız zorlamacı evetci ve hayırcı yorumlar ve kinayeli cümlelerden sonra böle sakin ve mantıklı bir yazı okumak iyi geldi Kerem.Tebrik ve teşekkür eder 12 Dev adama başarılar dilerim:)
    nihan gülüm usta

    YanıtlaSil
  4. kılıçdaroğlu palyaço oldu...

    ama kaybeden esas mhp...mhp tabanını tayyip daha iyi tanıyo bahçeliden...bahçeli istifa etmeli ama nerdeeee....

    tml

    YanıtlaSil
  5. @Mafalda Düzelttim:)
    @Nihan iyi dilek ve yorumların için teşekkürler..

    BDP kendi seçmenlerinin %90 ını sandığa göndermedi..bu bence başarıdır.

    YanıtlaSil
  6. biraz önce maçtan geldim... dediğin gibi çok sempatik bir takımımız var. böyle bir fenerbahçe basketbol takımı olsun, futbol maçlarına gitmem...

    bu ülkenin başında hitler olsa yuhalamam ama kendilerini demroksinin ve cumhuriyetin bekçileri gören zevat saygı ve ahlak dışı bir iş yaptılar. bizi dünyaya rezil ettiler...

    kılıçdaroğlu'nun oy kullanamaması bizim staddaki anons olayına eş değer belki de daha büyük skandal. ben bile internetten sandık yerimi kontrol ettim. sen ülkeyi yönetmeye talipsin... nasıl olacak bu iş?

    iktidarların ikinci dönemlerinde mutlaka oyları düşer. muhalefet yıpratır. ama sonuçlarda iktidar oylarını koruduğu gözüküyor. bence korkutucu olan budur. bu iktidarı denetleyecek muhalefet son derece yanlış bir politika yapmaktadır.

    öptüm...

    YanıtlaSil