20 Ağustos 2009 Perşembe

Açıldık Ey Halkım, Unutma Bizi....


Ne kadar kolay söylüyoruz “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” veya “En Kötü Barış En iyi Savaştan İyidir” diye.Peki gerçekten böyle mi düşünüyoruz? Etrafımda öyle kafatasçı rüzgarlar esiyor ki, tanıdığım, sevdiğim insanlara inanamıyorum.


Bu açılımı ABD istedi doğrudur. Zaten AKP bir ABD projesidir. Türkiye’yi elli yıldır yöneten sağ görüşlü iktidarların hepsinin olduğu gibi. Bugün bile büyük baş partilerinin hepsi göbekten ABD ye bağlıdır (buna MHP de dâhildir). Ha diyorsanız ki bu nasıl iş, o zaman tam bağımsızlığı, emeği, insan haklarını savunan bir partiye oy vereceksiniz! (buna da CHP dahil değildir)

AKP ne yaparsa karşı çıkalım mantığı almış yürümüş. Arkasında kim olursa olsun ben bu aşamadan sonra konuya brüt bakarım. Amaç savaşın bitmesi ise, amaç insanların artık bir hiç uğruna ölmemesi ise, adına ister açılım ister başka bir şey diyin, bu konuda sonuna kadar AKP nin yanındayım!


Irkçılık bir hastalıktır. Ne yazık ki bu virüs Atatürk’ün partisi olduğunu iddia edenlerin en büyük silahı olmaya başladı. Başörtüsünü dilinizden düşürmediniz, seçimlerde dümdüz edildiniz. Akıllanmadınız şimdi de kürt düşmanlığını tırmandırıyorsunuz. İnsanlar sizin gibi “Beyaz Türkler” yüzünden etnik kimliğinden utanır oldu. Böyle giderse Etiler-Bağdat Caddesi Partisi olmaktan öteye gidemeyeceksiniz.


Öteki ana muhalefet partisine sorulacak soruyu zaten başbakan sormuştu: “iktidardayken aö’ yü neden asamadınız?” (Bkz. 2. Paragraf)


Son söz: düşmanınızı bu topraklarda, hatta bu kıtada aramayın. Düşman bellidir, düşman bu faşist düşünceleri başımıza musallat edenlerdir.
Fotoyla ilgili not: Evet GİREMEZ!

1 yorum: