26 Temmuz 2009 Pazar

Neden Kolpasın Fulya?

1-) Öyle ay parçası gibi kız, karizmayı yerlere düşürüp, gidenin arkasından ağlamaz.

2-) Fularlı üstad Hıncal Uluç un dediği gibi "Kadın milleti maymun gibidir, bir dalı tutmadan diğerini bırakmaz". Fulya gibi 10 numara hatun, bu şekilde bir muameleye maruz kalsa bile hemen b planını devreye sokar, koluna takar, bebekte 3-5 tur atar.

3-) O çekim kalitesi dandik fotoğraf makinasının video modu ile yakalanamaz.

4-) Onlar nasıl yeni eşyalar öyle!

5-) Hiç bir futbol takımı kolay kolay taraftara özel futbol topu imzalamaz. Zira bu meşakatli bir iştir. Hazır imzalanmışlar seri üretim olarak satılabilir, fakat onun dışında böyle bir topa sahip olmak için delikanlının adının Mert Özgener olması lazım.

6-) Sen neden Mert'in cinsel fantazileri için sana aldığı elbiseyi satıyorsun arkadaş??? Burada kaybeden kim...?....3. şahıslar bunu duyduğunda Mert'e helal olsun der. "Bu elbiseyi yeni erkek arkadaşım için giyeceğim, sen de çatla" tarzı laflar et bizde anlayalım. Biz bu işin içinden çıkamadık...


7-) Mert'in mevzubahis fotoğrafına baktığımızda, arka planda ortaokul öğrencisi ranzası görüyoruz. İnsan kardeşinin odasında böyle fotoğraflar çektiremeyeceğine göre bu ikinizden birisinin odası mıdır? bu yaşta hala ranzada mı yatıyorsunuz hafız! Yoksa bu da elbiseli fantazilerinizin bir parçası mıdır?

8-) Begüm'ün kıçı büyük anladık, ama sende de göğüs yok o nasıl olacak? Mert belki ete hasret kalmıştır. Hiç olaya bu açıdan bakmayı denedin mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder